Раді повідомити, що ми відкрили наш Телеграм-канал. Даний канал призначений для: Інформування про актуальні вигідні товари для харчової галузі, які є...
Стерилізатор для ножів – це пристрій для знезараження ріжучого інструменту на підприємстві. Щоб запобігти зараженню продуктів хвороботворними бактер...
Чистота і стерильність – це важливі вимоги на підприємствах харчової галузі, у медичних закладах, в сфері краси, косметології та в інших сферах. Крім...
Овочерізка – це прилад, який за принципом роботи схожий на м’ясорубку. Продукт, який потрібно подрібнити, поміщають у спеціальний відсік, попередньо ...
Гастроємність – це посудина, яка призначена для зберігання, викладки або приготування їжі. По вигляду вона являє собою «коробку» без верху і гострих...
Кухонний ніж – це основний інструмент кухаря, який використовується для різних процесів при приготуванні їжі. Більшість процесів: різання, чищення, о...
Складно уявити сьогодні сферу випічки і солодких виробів без використання кондитерського мішка. Це нехитре пристосування допомагає створити зі звичай...
Конструкція та принцип роботи тістомісуРізновиди тістомісівВиробники тістомісівГоловні критерії вибору тістомісу на виробництвоНа що ще звернути уваг...
Ягідна сфера в Україні швидко розвивається. За останні роки, наша країна стала одним із активних експортерів ягід на світовий ринок і продовжує набира...