Одноразові рукавички є важливою частиною підтримки програми забезпечення
безпеки харчових продуктів для будь-якого підприємства громадського
харчування. Існує безліч різних типів одноразових рукавич..
Навіть якщо у вас вдома є набір ножів для
сиру, ви можете не знати, для якого завдання призначений кожен із цих ножів. Як
і кухар використовує різні типи ножів протягом дня, щоб підвищити
ефективні..
FILMOP International була заснована на початку 1970-х років в
італійському місті Падуя як компанія, що спеціалізується на виробництві ручного
прибирального інвентарю для професійного використання.
..
М'ясні магазини - це сфера діяльності, яка
розвивається, в кожному районі міста люди знають, де можна купити м'ясо високої
якості за прийнятною ціною. Сучасні тенденції, такі як зростаючий інтерес д..
На кухнях громадського харчування
використовується безліч типів професійних ножів, вони настільки гострі,
що при неправильному використанні ми наражаємо себе на
небезпеку. Роки тренувань і досвіду ..
Перехресне
забруднення відбувається, коли шкідливі бактерії передаються з робочих
поверхонь та інструментів у харчові продукти, що може призвести до серйозних
ризиків для здоров'я ваших клієнтів, н..
Підраховано, що
навіть невеличкий
сімейний ресторан щотижня викидає до 1000 кілограмів відходів і сміття. Цей
факт змушує замислитися, настав час контролювати й управляти відходами в
індустрії рес..
Контейнери для зберігання продуктів необхідні на будь-якій комерційній кухні. Існують різні форми,
розміри та матеріали, кожен з яких виконує свою особливу функцію. Щоб мати
добре організован..
Більшість рестораторів приділяють час і увагу
проєктуванню розташування столів та обладнанню кухні, але не менш важливо те, як ви організуєте комору в ресторані. Добре
організована комора доп..
Що таке
контейнери для тіста? Ящики для тіста,
необхідні для вашої італійської піцерії або пекарні, корисні
та ефективні для збереження свіжого тіста в кращому вигляді. Ці універсальні
коробки вик..
Планування кухні ресторану
відіграє вирішальну роль у загальній ефективності та успіху закладу. Добре
продумане планування кухні може значно поліпшити робочий процес, мінімізувати
вузькі місця і по..
Невід'ємною частиною успішного
бізнесу є підтримання чистоти вашого закладу. Незалежно від того, чи стежите ви
за чистотою, використовуючи контрольний список або графік,
регулярне прибирання вашого..