Будь ласка
оберіть мову сайту
Меню
Вхід Реєстрація Корзина Закладки (0) Забули пароль?

Блог LFOOD


Які бувають одноразові рукавички?

Які бувають одноразові рукавички?

Одноразові рукавички є важливою частиною підтримки програми забезпечення безпеки харчових продуктів для будь-якого підприємства громадського харчування. Існує безліч різних типів одноразових рукавич..

06.03.2024

Які бувають ножі для сиру?

Які бувають ножі для сиру?

Навіть якщо у вас вдома є набір ножів для сиру, ви можете не знати, для якого завдання призначений кожен із цих ножів. Як і кухар використовує різні типи ножів протягом дня, щоб підвищити ефективні..

06.03.2024

Прибиральний інвентар Filmop в Україні!

Прибиральний інвентар Filmop в Україні!

FILMOP International була заснована на початку 1970-х років в італійському місті Падуя як компанія, що спеціалізується на виробництві ручного прибирального інвентарю для професійного використання. ..

19.02.2024

Як відкрити м'ясну крамницю?

Як відкрити м'ясну крамницю?

М'ясні магазини - це сфера діяльності, яка розвивається, в кожному районі міста люди знають, де можна купити м'ясо високої якості за прийнятною ціною. Сучасні тенденції, такі як зростаючий інтерес д..

19.02.2024

Як поводитися з професійним ножем

Як поводитися з професійним ножем

На кухнях громадського харчування використовується безліч типів професійних ножів, вони настільки гострі, що при неправильному використанні ми наражаємо себе на небезпеку. Роки тренувань і досвіду ..

07.02.2024

Як запобігти перехресному забрудненню в закладі громадського харчування

Як запобігти перехресному забрудненню в закладі громадського харчування

Перехресне забруднення відбувається, коли шкідливі бактерії передаються з робочих поверхонь та інструментів у харчові продукти, що може призвести до серйозних ризиків для здоров'я ваших клієнтів, н..

05.02.2024

Переробка та сортування відходів в ресторані

Переробка та сортування відходів в ресторані

Підраховано, що навіть невеличкий сімейний ресторан щотижня викидає до 1000 кілограмів відходів і сміття. Цей факт змушує замислитися, настав час контролювати й управляти відходами в індустрії рес..

05.02.2024

Які контейнери для зберігання продуктів найкраще підходять для вашої кухні?

Які контейнери для зберігання продуктів найкраще підходять для вашої кухні?

Контейнери для зберігання продуктів необхідні на будь-якій комерційній кухні. Існують різні форми, розміри та матеріали, кожен з яких виконує свою особливу функцію. Щоб мати добре організован..

17.01.2024

Як організувати комору в ресторані

Як організувати комору в ресторані

Більшість рестораторів приділяють час і увагу проєктуванню розташування столів та обладнанню кухні, але не менш важливо те, як ви організуєте комору в ресторані. Добре організована комора доп..

17.01.2024

Посібник із вистоювання тіста та контейнерів для тіста

Посібник із вистоювання тіста та контейнерів для тіста

Що таке контейнери для тіста? Ящики для тіста, необхідні для вашої італійської піцерії або пекарні, корисні та ефективні для збереження свіжого тіста в кращому вигляді. Ці універсальні коробки вик..

05.01.2024

Планування кухні ресторану

Планування кухні ресторану

Планування кухні ресторану відіграє вирішальну роль у загальній ефективності та успіху закладу. Добре продумане планування кухні може значно поліпшити робочий процес, мінімізувати вузькі місця і по..

05.01.2024

Прибирання та дезінфекція на харчовому підприємстві: у чому різниця?

Прибирання та дезінфекція на харчовому підприємстві: у чому різниця?

Невід'ємною частиною успішного бізнесу є підтримання чистоти вашого закладу. Незалежно від того, чи стежите ви за чистотою, використовуючи контрольний список або графік, регулярне прибирання вашого..

18.12.2023