Сувіди (Sous Vide)
Приготуйте та підтримуйте продукти точної температури за допомогою циркуляційного насосу sous vide на вашій кухні. Ці пристрої sous vide готують за рахунок нагрівання та циркуляції води, що є найефективнішим способом передачі тепла їжі. Оскільки ваші продукти надійно запечатані у вакуумні пакувальні пакети, ви можете відійти від пристрою та зайнятися іншими справами на кухні, зберігаючи при цьому ідеальну текстуру, смак та ніжність м'яса, морепродуктів та овочів.
Закриті в пакетах спеції та інгредієнти передають свої аромати більш інтенсивними, ніж при звичайному приготуванні, що робить ці пристрої ідеальними для експериментальних кухонь та шеф-кухарів-авангардистів, які бажають скуштувати нові рецепти та поєднання смаків у своїх меню. Або якщо ви хочете приготувати соковиті, ідеально приготовлені стейки, просто запечатайте стейк у вакуумний пакет, помістіть його у водяну баню, встановіть температуру і зачекайте, щоб побачити результати. Завершіть процес, вийнявши стейк із пакета та обсмаживши його на сковороді або на грилі лише кілька хвилин.
Занурювальний циркуляційний насос sous vide забезпечує систему приготування їжі з високим рівнем контролю, ефективності та точності. Вони ідеально підходять для підприємств комунального харчування, яким також необхідно приготувати їжу перед заходом. Щоб дізнатися про інноваційні продукти для приготування їжі, ознайомтеся з нашими вакуумними пакувальними машинами, індукційними плитами та комбінованими печами.