Ножі універсальні
У кожного кухаря має бути надійний універсальний ніж для виконання безлічі різних завдань з нарізки! Кухонний універсальний ніж вважається чимось середнім між ножем для очищення овочів та ножем для нарізки, що робить його ефективним для нарізання м'якіших фруктів та овочів. Завдяки формі леза цих ножів вони розрізають продукти, не розриваючи їх м'яку внутрішню м'якоть. Оскільки форма делікатних продуктів зберігається, ці ножі ідеально підходять для приготування начинки, яка буде виставлена для демонстрації в салат-барі, буфеті або тако-станції.
Універсальний ніж зазвичай має зубчасту кромку, яка допомагає чистіше та ретельніше розрізати продукти з жорсткою зовнішньою кіркою або шкіркою. Використовуйте універсальний кухонний ніж, щоб акуратно нарізати помідори, виноград і гарбуз. Ці ножі також відмінно підходять для нарізки хрустких буханців хліба, розрізання навпіл цитрусових, нарізки великих кілець дині і розрізання качанів салату.
Універсальний ніж ідеально підходить для повсякденних справ із столовими приладами. Виберіть один із варіантів з різними матеріалами рукоятки, включаючи традиційне дерево, нековзкі ручки та гладкий пластик. Ви також знайдете варіанти з краями Granton, які мають повітряні кишені для запобігання прилипанню продукту до леза.