Пили для м'яса
На відміну від леза звичайної ножівки, що розщеплює кістки та викликає рвані порізи, пили для м'яса мають ширші та глибші зуби, які плавно прорізають м'ясо та кістки. Наші ручні пили для м'яса розрізають найпопулярніші інгредієнти, щоб ви могли порціонувати їх ідеального розміру. Легко наріжте яловичину, свинину та інші продукти за допомогою пили, розмір якої найкраще відповідає потребам м'ясної крамниці. Крім того, всі пили, які ми носимо з собою, мають тригерний замок для підтримки натягу леза, і замок можна зняти, щоб замінити лезо, коли прийде час заміни.
Ви можете знайти ручні пилки для м'яса з лезами з дрібними зубами, які полегшують різання та мінімізують розриви, розриви та пластівці під час роботи. Щоб розрізати кістку, візьміться за ергономічну рукоятку ручної пилки для м'яса і робіть рухи вперед-назад. Вибирайте леза з нікельованим покриттям для довговічності або ручні пилки для кісток із нержавіючої сталі, які зберігають гостроту та міцність при постійному використанні. Найкраще те, що їх ергономічні ручки полегшують перенесення та використання цих пилок.
Обов'язковий інструмент для м'ясників або ресторанів, які переробляють власне м'ясо, кісткові пилки розроблені із зубами, які легко розрізають м'ясо та кістки, не забиваючись і не викликаючи уламків кісток. За допомогою косторізної пилки ви можете обережно нарізати м'ясо і приготувати його рівномірно. Ви також можете використовувати ручні пилки для збору важливих інгредієнтів для супів і тушкованих страв, таких як кабачки, з мінімальними втратами продукту. З таким діапазоном використання цих простих інструментів ви можете бути впевнені, що ваш бізнес завжди готовий зі свіжим запасом м'яса, незалежно від того, чи ви керуєте м'ясною лавкою, гастрономом або продуктовим магазином. Щоб дізнатися, які додаткові продукти можна використовувати з пилками, ознайомтесь з нашими ножами для обробки м'яса, обробними ножами та автоматичними пилками для м'яса.