Професійна м'ясорубка Everest TC12U (220)
Компактна електрична м'ясорубка EVEREST TC 12U, з системою ножів Unger (1 ніж, 2 решітки).
Здатна за короткий період часу переробити досить велику кількість м'яса в фарш. Продуктивність м'ясорубки до 70 кг на годину.
Професійні м'ясорубки EVEREST (Італія) гарно зарекомендували себе в закладах харчування. Завдяки високій ефективності вони часто використовуються на кухнях ресторанів, їдалень та інших закладів.
Простота конструкції і італійська якість – запорука надійності даної м'ясорубки.
Працює вона за стандартною схемою: один шнек, що обертається за допомогою роботи вентильованого двигуна, перекручуючи продукти, видавлює їх через одну решітку.
Діаметр отворів решітки становить 8 мм. Процес розбирання приладу здійснюється легко і швидко, що дає можливість не витрачати багато часу на його чистку.
Корпус м'ясорубки EVEREST TC 12U виготовлений з нержавіючої сталі і алюмінієвого сплаву. Ці матеріали не піддаються корозії і не чинять токсичного впливу на продукти харчування.
Прилад підключається до мережі – 220 В.
Характеристики:
Тип | Unger |
Напруга | 220 В |
Потужність | 0,75 кВт |
Продуктивність | 70 кг/год |
Розміри | 240х400х400 мм |
Вага | 22 кг |
Виробник | Everest |
Країна-виробник | Італія |
Основні | |
Країна виробника | Італія |
Матеріал | Металл |
Сфера використання | Професійні |
м'ясорубки, фарш, Everest, м'ясо