Будь ласка
оберіть мову сайту
Меню
Вхід Реєстрація Корзина Закладки (0) Забули пароль?

Проектування

Проектування

Технологічне проектування кухонь та харчоблоків

Рентабельність харчового закладу розраховується ще на стадії його планування. Уникнути значних проблем з рентабельністю допомагає заздалегідь пророблений технологічний проект кухні. Завдяки грамотному проекту кухні закладається надійна основа успішної роботи майбутнього закладу.
 
Часто ідея відкриття підприємства громадського харчування, чи то ресторан, чи то кафе, їдальня, піцерія, магазин кулінарії – пов'язана з цілою низкою питань в розрізі технологічного проектування. На ці питання, якомога раніше, потрібно мати чіткі відповіді кожному інвестору:
 
  • Які енергоносії і в якій кількості необхідні для забезпечення повноцінної роботи кухонного обладнання? Яка потреба в інженерних системах для безперебійної роботи кухні?
  • Яке технологічне обладнання вибрати, враховуючи формат і потужність підприємства? Які перспективи його сервісного обслуговування?
  • Як зв'язати концепцію підприємства з наявним приміщенням для кухні, дотримуючись при цьому всіх вимог нормативних документів: санітарних, протипожежних, екологічних, архітектурних та інших?
  • Як правильно зонувати кухню, щоб уникнути зустрічного перетину потоків сировини і готової продукції?
  • Як організувати прийом сировини, зберігання та його подальшу кулінарну обробку? Які варіанти реалізації готової продукції? 
  • Яким чином утилізувати відходи виробництва?
  • Як організувати перебування персоналу на робочих місцях дотримуючись норм охорони праці і правил особистої гігієни?

 

На ці та інші питання дасть відповідь технологічний проект, який розроблять наші фахівці.

 

Що ви отримаєте?

 

  1. План поверху із зазначенням внутрішніх розмірів технологічних приміщень і експлікацією
  2. План розміщення технологічного обладнання
  3. Точки підключення технологічного обладнання до холодної і гарячої води, каналізації
  4. Прив'язки точок підключення технологічного обладнання до електрики
  5. Розміщення трапів і вентиляційних зонтів
  6. Специфікацію технологічного обладнання (із зазначенням габаритних розмірів, електричної потужності, кількості).
  7. Комерційна пропозиція по устаткуванню і пакету послуг для оснащення об'єкта: доставці, монтажу, пусконалагоджувальним роботам, гарантійним зобов'язанням, сервісному супроводу.

 

Звертайтеся і ми комплексно вирішимо ваші завдання. Розробимо для вас технологічний проект кухні і підберемо необхідне обладнання.


Ми цінуємо свою репутацію і намагаємося дуже відповідально виконувати доручені проекти.


З нами легко співпрацювати – просто зателефонуйте нам і задайте ваші запитання, а наші фахівці проконсультують і допоможуть визначитися з подальшими діями. Звертайтеся!