-
Ваш кошик порожній!
Першим етапом успішної роботи нового обладнання, яке з’являється на підприємстві, є його підключення і запуск в дію. Якщо його неправильно підключити – воно може неефективно працювати або взагалі вийти з ладу. Ремонт і простоювання гарантовано приносять збитки підприємству. Тому етап монтажу і запуску в дію – дуже важливий.
Досить часто, для підключення харчового обладнання, потрібні професійні навички і спеціалізований інструмент. Важливо, щоб цим займалася досвідчена людина або команда.
Наша компанія надає послуги з монтажу, підключення, налаштування та запуску в дію професійного харчового обладнання. Наші фахівці можуть встановити кухонне обладнання для ресторанів, кафе, столових і інших закладів громадського харчування. А також пекарень, кондитерських, хлібозаводів, молокозаводів, м’ясопереробних заводів і інших підприємств харчової сфери. Наявність в компанії своєї матеріально-технічної бази дозволяє виконувати роботи підвищеної складності.
Ось основні категорії обладнання, яке ми можемо встановити і ввести в дію:
Зазвичай робота проходить такі основні етапи:
Вартість монтажу не включена у вартість обладнання та прораховується індивідуально, залежно від складності монтажу та витрат на додаткові матеріали. Зверніться до нас зручним для вас способом і ми порахуємо вартість підключення.