Ніж для суші / сашимі Icel Tokyo Yanagiba Knife, 24 см
Ніж для суші / сашимі Icel Tokyo Yanagiba Knife, 24 см
- Ніж із вузьким загостреним лезом, придатний для різання та нарізки риби, приготування суші, сашимі тощо;
- Лезо виготовлене з високоякісної нержавіючої сталі з хромом-молібден-ванадієм (X50CrMoV15);
- Ручка Proflex Plus з високим зчепленням;
- Янагіба з лезом 24 см також доступна для лівшів
Країна виробник - Португалія
В даному розділі ми пропонуємо вашій увазі високоякісні португальські ножі ICEL (Айсел). Цей виробник (його ще називають Іцел або Ісел) спеціалізується на виробництві саме ножів. Історія ICEL починається з невеликої сімейної майстерні, створеної у 1940-х роках трьома братами, в якій кували сталь та виробляли сільськогосподарські та кухонні столові прилади.
До 1945 р. у невеликій майстерні працювало 25 співробітників, і було прийнято рішення про створення компанії під назвою Indústria de Cutelarias da Estremadura, Lda. (Промисловість столових приладів Естремадури), з якої і вийшла торгова марка ICEL.
На початку, асортимент продукції був невеликий – кишенькові ножі Айсель і кілька моделей ножів, виготовлених повністю вручну. Тоді ножі Айцель виготовлялися з вуглецевої сталі, яка була кована і загартована за допомогою елементарного обладнання. Енергія, яку використовували, коли виготовляли ножі Айцел, видобувалася з вугілля. Ручки виготовляли з кісток та рогів тварин.
У міру зростання виробництва дистрибуція перестала бути місцевою, а почала поставлятися по област. Потім продукція була доступна в магазинах і на ринках у різних точках Португалії завдяки відправленню залізницею.
У 1973 році компанія почала експортувати ножі на такі вимогливі ринки, як США, Канада, Австралія, Швеція та Данія. На сьогоднішній день ножі ICEL (Іцел, Ісел) та інша продукція представлені у 80 країнах та завдяки високій якості – завойовують все більше шанувальників.
Основні | |
Країна виробника | Португалія |