Апарат для приготування гарячого шоколаду AIRHOT CHOCO-10
Апарат для приготування гарячого шоколаду AIRHOT CHOCO-10
Крім гарячого шоколаду, за допомогою AIRHOT CHOCO-10 можна приготувати глінтвейн та інші гарячі напої. Він також широко використовується як диспенсер для гарячих напоїв, особливо, для гарячого шоколаду. Суперміцні лопасті дозволяють перемішувати напій в рівномірну масу без утворення грудочок. Електронна система управління з широким температурним діапазоном від 30 до 90 градусів.
Особливості:
Матеріал підставки: пластик
Матеріал знімної ємності: високоміцний харчової полікарбонат
Ергономічний дизайн
LED-дисплей з індексацією температури
Каплезбірник
Характеристики:
Термін гарантії 12, міс
Країна-виробник КИТАЙ
Температурний режим +30... + 90 ° С
Обсяг 10, л
Напруга 220, В
Потужність 0.4, кВт
Вага (нетто) 7, кг
Вага (брутто) 10, кг
Габарити (нетто) 400x320x570, мм
Габарити (брутто) 420x360x600, мм
Основні | |
Країна виробника | Китай |