Камера для визрівання м'яса DRY AGER
Внутрішні розміри: | 138х54х56 (Висота х ширина х глибина) |
Габарити: | 165х70х75 |
Вмісткість: | нетто 478/435 л. |
Власна вага: | 90 кг. |
Напруга: | 230 В. |
Температурний діапазон: | 0 ° С до + 25 ° С (електронний регулятор з кроком в 0, 1 ° С) |
Максим. завантаження: | 2 - 3 місця під яловичене стегно, до 1, 2 м. Довжиною або до 100 кг. м'яса на решітках. - Максим. навантаження на гак - 80 кг. - Максим. кількість полиць - 5 штук. - Максим. завантаження на полицю - 40 кг. |
Електронний регулятор вологості: | від 60% до 90% (електронний регулятор з кроком в 0, 1 ° С) |
Шафа може бути з різною комплектацією, за додатковими функціями звертайтеся за номером зазначеному вище.
КАМЕРА для визрівання М'ЯСА DRY AGER - це ваш ідеальний стейк!
Лінія шаф для визрівання м'яса DRY AGER дозволить перетворити звичайний стейк на витвір мистецтва, забувши про сформований стереотип, що «ідеальний м'ясо - парне». Парне м'ясо ніколи не зробить ваш стейк ідеальним і DRY AGER тому підтвердження.
DRY AGER призначена для ресторанів, м'ясних крамниць і навіть домашнього використання.
Чари правильного шматочка!
М'ясо визріває на кістці, при постійній вологості близько 85% і температурі 2 ° C. Електронна система контролю DRY AGER 2 * DX 1000 регулює температуру, яка може бути встановлена з точністю до 0, 1 ° C. Вологість контролюється за допомогою інтегрованої системи HumiControl, довільно регульованої між 60% і 90%.
При нестабільній температурі система DX Air® гарантує підтримку ідеального мікроклімату, забезпечуючи необхідну циркуляцію повітря і безперервну стерилізацію всередині шафи.
Для ковбаси, сиру і не тільки!
Сфера застосування DRY AGER не обмежена сухим визріванням яловичини. Камера також підходить для виробництва м'ясних закусок, ковбасних виробів і виконання інших функцій, навіть для зберігання сиру.
Шафа в базовій комплектації без полиць і солі.