Вимірювальне обладнання
Використовуйте комерційні кухонні термометри для підтримки безпечної температури харчових продуктів.
Комерційні термометри є життєво важливими кухонними інструментами, які забезпечують безпечне приготування та подачу їжі! Використовуйте термометри-щупи, щоб визначити, коли м'ясо та інші продукти будуть готові або використовуйте настінні стилі, щоб підтримувати постійну робочу температуру на кухні чи в коморі. У нас також є ресторанні термометри, які вимірюють температуру вашого холодильника, морозильної камери, духовки або посудомийної машини. При виборі найкращих термометрів для вашого підприємства громадського харчування важливо визначити завдання, що виконуються. Цифрові термометри миттєвого зчитування дають швидкі та точні показання, які корисні для випікання, смаження, зберігання продуктів та виготовлення цукерок. Аналогові пристрої не вимагають батарейок і зазвичай постачаються у захисних чохлах, тому їх можна зручно зберігати у кишенях куртки. Ви також знайдете варіанти, які можна закріпити на стіні на рівні очей, щоб стежити за температурою під час їжі та роботи, а також варіанти, які сповіщають персонал про будь-які проблеми з роботою певних типів обладнання.
Запобігайте хворобам харчового походження, переконавшись, що ваші інгредієнти зберігаються і видаються за безпечної температури. Один випадок харчового отруєння може завдати шкоди репутації закладу, тому важливо діяти на випередження. Чи робите ви цукерки, випікаєте хліб, смажите м'ясо або зберігаєте продукти в холодильнику, у нас обов'язково знайдуться термометри для ресторанів, які вам потрібні! Щоб дізнатися більше про засоби безпеки, ознайомтеся з нашими стійкими до порізів рукавичками та дошками з кольоровим маркуванням.